Error reading system information Layer1543

Support for Up! Mini. To report a bug, post with a title [BUG REPORT]. To request a feature, post with a title [FEATURE REQUEST]

Error reading system information Layer1543

Postby re-cad » Mon Dec 16, 2013 10:38 am

After replacing a new filament. I started a new printfile. After that the SD card error appeared.
I restarted the UP software and the printer and now I can't connect it to the program.

After opening the UP! software there's Layer1543 at the right bottom (attachment 1)

Opening UPinspector gives Can't Link Printer! (attachment 2)

The same error also occurs on a different computer.

Could somebody help me?
Attachments
up-mini foutmelding 2.JPG
Open UP inspector
up-mini foutmelding 2.JPG (127.93 KiB) Viewed 549 times
up-mini foutmelding.JPG
Appears after 3D Print --> Maintanance
up-mini foutmelding.JPG (133.52 KiB) Viewed 549 times
re-cad
 
Posts: 1
Joined: Sun Dec 15, 2013 5:03 pm

Re: Error reading system information Layer1543

Postby carlmamawal » Thu Dec 19, 2013 11:29 am

I have encountered the same with my Mini just now. My last print was in Dec. 7. After starting the software (v18), it could not detect the printer. Layer1543 also shows up. I used a different computer with V20 software, still the same issue. The printer can't be detected.

Admin and other Mini users, kindly shed some light on our issue so we can enjoy printing during the holiday break.

Thanks
carlmamawal
 
Posts: 6
Joined: Wed May 29, 2013 4:53 am

Re: Error reading system information Layer1543

Postby carlmamawal » Thu Dec 19, 2013 11:38 am

I changed the usb cord with a different one. It now works.
carlmamawal
 
Posts: 6
Joined: Wed May 29, 2013 4:53 am

Re: Error reading system information Layer1543

Postby mb20music » Thu Dec 19, 2013 2:20 pm

Maybe try removing and reinserting the SD card?
mb20music
 
Posts: 199
Joined: Thu Feb 14, 2013 1:35 am


Return to Up! Mini

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest